HTML

Így színes a világ

Kreatív emberek, akik egy kicsit más szemszögből nézik az életet. Ötletelők, akik új megvilágításba helyezik a hétköznapi tevékenységeket. Emberek, akik úgy segítenek, hogy közben maguk is jól érzik magukat, úgy szórakoznak, hogy közben másoknak is hasznára válnak. Vagy egyszerűen csak van egy újszerű gondolatuk. A világ tele van jó pofa dolgokkal. Én meg szemezgetek belőle.

Friss topikok

Linkblog

2012.02.15. 14:36 H. Orsi

Nem csak Bálint-napon

Címkék: randevú valentin nap együtt töltött idő

Túl vagyunk a Valentin-napon, ki-ki vérmérséklete szerint. Akkor most várunk a következő hivatalos alkalomra, amikor a konvencióknak megfelelően kimutathatjuk a szeretetünket? Ugye hogy nem. Gondolom, sokan vannak, akik ilyenkor elhatározzák, hogy ezentúl majd gyakrabban visznek egy-egy szál virágot vagy küldenek egy képeslapot a párjuknak. Majd. Mert pont most éppen nincs rá idő. Észrevettétek már, hogy mindig „pont most” van?
Egy dolgot érdemes átvenni a hivalatos ünnepektől. A tervezhetőséget. Jó dolog a spontenaitás, de nagyon gyakran pont emiatt nem kerül sor a megálmodott dolgokra. Viszont ha valamilyen keretet adunk neki, beütemezzük, sokkal biztosabb a megvalósítása is.
Szeretnél több időt tölteni a pároddal, de úgy érzed nincs rá idő? Tervezzétek be az életetekbe ezeket az együttléteket. Üljetek le, és képzeljétek el, mit tennétek, ha lenni 12 lehetőségetek, hogy bármit megtegyetek, amit szeretnétek. Hat lehetőséged van neked, hat a partnerednek. A hat lehetőség között legyen olyan, amelyik ingyen van vagy nagyon olcsó, de igen értékes számotokra. Legyen olyan, ami otthon megtehető, meg olyan is, amelyhez ki kell mozdulni otthonról.
Néhány ötlet:
- társasjáték est
- vacsora egy elegáns étteremben
- színház
- séta a lakóhelyünk környékén
- gombaszedés
- összegyűlt fényképek rendezgetése
- egymás hobbijának kipróbálasa
A 12 kívánságot, álmot, ötletet írjuk le, és tegyük be egy-egy borítékba. Ha tehetjük, foglaljunk helyet az étteremben, ahova készülünk, vagy vegyük meg előre a jegyet az előadásra, s mindjárt az igazolószelvényt is tegyük be a borítékba.
Dátumozzuk be a borítékokat, legalább hónap szinten, de ha úgy érdekesebbnek találjuk, elsején akár véletlenszerűen, húzással is eldönthetjük, mi legyen az adott hónap randi-programja. Ha már kezünkben az e havi boríték, fixáljuk le a pontos dátumot, ha még nem tettük. Így már a hónap első napján van egy programunk és egy hozzá tartozó napunk, ami tervezhető, amire minden szinten előre tudunk készülni.
Kellemes együtt eltöltött napokat és jó szórakozást!

(Kép és ötlet innen)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr934113416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása