HTML

Így színes a világ

Kreatív emberek, akik egy kicsit más szemszögből nézik az életet. Ötletelők, akik új megvilágításba helyezik a hétköznapi tevékenységeket. Emberek, akik úgy segítenek, hogy közben maguk is jól érzik magukat, úgy szórakoznak, hogy közben másoknak is hasznára válnak. Vagy egyszerűen csak van egy újszerű gondolatuk. A világ tele van jó pofa dolgokkal. Én meg szemezgetek belőle.

Friss topikok

Linkblog

2011.07.14. 07:00 H. Orsi

Bögrecsere

Címkék: emlék party bögre

Akik ismernek, tudják, hogy jó néhány bögrém van odahaza. A jól sikerült utazásaimról rendre hazahozok egyet-egyet, a többit meg a fiam, a barátaim ajándékozták nekem. Reggelente, mielőtt nekiállok reggelizni, végignézek a gyűjteményemen, és eldöntöm, éppen melyikből esne legjobban egy jó tea.
Minden bögrének egyénisége van, mindhez tartozik egy mese. Nálam senki nem mondhatja azt, hogy neki mindegy, melyikből iszik. Tessék egy kicsit elcsendesedni, befelé fordulni, és meghallani a megfelelő bögre hívó hangját!
Bögrét persze nem csak adni lehet, hanem kapni is. Sőt a legjobb, ha mindkettő egyszerre történik. Feldobhatjuk a baráti összejövetelt, ha a meghívón jelezzük, hogy mindenki hozza el magával egyik kedves bögréjét. Az est folyamán aztán a bögrék tulajdonost cserélnek – ki-ki kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt, de akár sorsolhatjuk is. A bögrék hazatérnek új otthonukba, és egész biztosan sokáig eszünkbe juttatják majd azt a bizonyos, remek hangulatú partit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr913058756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása