HTML

Így színes a világ

Kreatív emberek, akik egy kicsit más szemszögből nézik az életet. Ötletelők, akik új megvilágításba helyezik a hétköznapi tevékenységeket. Emberek, akik úgy segítenek, hogy közben maguk is jól érzik magukat, úgy szórakoznak, hogy közben másoknak is hasznára válnak. Vagy egyszerűen csak van egy újszerű gondolatuk. A világ tele van jó pofa dolgokkal. Én meg szemezgetek belőle.

Friss topikok

Linkblog

2011.10.24. 15:13 H. Orsi

Teatasak csillagok 1.

Címkék: kreatív teatasak

Igaz, még csak október van, de ha továbbra is úgy szalad az idő, mint az elmúlt hónapokban, akkor egy-kettőre itt a december vége.
Ha minden összejön, az idén Kínában ünneplem a karácsonyt a fiammal. Ez persze felvet néhány kérdést – többek között azt, hogyan oldom meg az igazi, családi karácsonyi hangulatot. Micsoda kérdés, hát karácsonyi dekorációval. Amit biztosan ott is beszerezhetnék, de bőven van még idő az elkészítésre is.
A csomagolást is figyelembe véve két dimenzióban gondolkodom. És csillagokban. És vidám színekben. A megoldás pedig itt gyűlik a polcon, a hátam mögött. Teatasakok. Ami a legjobb, hogy egyetlen hajtogatási mintával is számtalan különböző darab születhet.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr523326432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása