HTML

Így színes a világ

Kreatív emberek, akik egy kicsit más szemszögből nézik az életet. Ötletelők, akik új megvilágításba helyezik a hétköznapi tevékenységeket. Emberek, akik úgy segítenek, hogy közben maguk is jól érzik magukat, úgy szórakoznak, hogy közben másoknak is hasznára válnak. Vagy egyszerűen csak van egy újszerű gondolatuk. A világ tele van jó pofa dolgokkal. Én meg szemezgetek belőle.

Friss topikok

Linkblog

2012.02.13. 11:09 H. Orsi

Nils Holgersson nyomában

Harrach Ágnes 17 éves korában kezdett ismerkedni a svéd nyelvvel és kultúrával, s mára már életének minden részét átszövi a skandináv ország iránti őszinte érdeklődés és szeretet. Számtalan alkalommal tett már utazásokat Svédországban, s ezeken az utakon rengeteg fénykép is készült.
A Nils Holgersson nyomában című fotókiállítás Selma Lagerlöf majd mindenki által ismert hősének kalandos utazását követi végig a helyszínek mai arculatának bemutatásával.
A kiállítás, mely Budapest számos könyvtárát megjárta már, most a Fővárosi Szabó Ervin könyvtár Békásmegyeri fiókkönyvtárában tekinthető meg, 2012. február 1. és március 31. között.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr224100682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása