HTML

Így színes a világ

Kreatív emberek, akik egy kicsit más szemszögből nézik az életet. Ötletelők, akik új megvilágításba helyezik a hétköznapi tevékenységeket. Emberek, akik úgy segítenek, hogy közben maguk is jól érzik magukat, úgy szórakoznak, hogy közben másoknak is hasznára válnak. Vagy egyszerűen csak van egy újszerű gondolatuk. A világ tele van jó pofa dolgokkal. Én meg szemezgetek belőle.

Friss topikok

Linkblog

2011.11.27. 09:56 H. Orsi

Adventi üzenetek

Címkék: advent köszönet összetartozás

Az adventi időszak a békéről, egymás felé fordulásról, meghittségről szól. Milyen jó is az, amikor sikerül közösen leülni a vacsoraasztal mellé, és utána is nem felpattanni, hanem még jól esően beszélgetni és egymásra figyelni.
Még szebbé tehetjük ezt az ünnepi időszakot, ha elgondolkodunk azon, mi mindent köszönhetünk meg egymásnak. Készítsünk elő színes cédulákat, tollakat és egy szép tálat vagy üveget, és kezdjünk el köszöneteket írni egymásnak. A cédulákat összehajtogatva gyűjtsük, és karácsony este aztán kibontogathatjuk őket – minden más ajándéknál nagyobb öröm lesz a szeretteinktől kapott sok-sok melegség.
Legyenek az üres cédulák szem előtt, hogy napközben is ráírhassuk, ha eszünkbe jut valami újabb dolog, amiért köszönetet mondhatunk. Csak elkezdeni nehéz - meg a végén abbahagyni, annyi szép érzés jön elő, ha belekezdünk.

Írhatjuk az üzeneteket névvel vagy névtelelenül is - utóbbi esetben jó játék közösen kitalálni, hogy kitől is származik az adott köszönet.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Fotó innen: kanuhawaii.org)

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr483414691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása