HTML

Így színes a világ

Kreatív emberek, akik egy kicsit más szemszögből nézik az életet. Ötletelők, akik új megvilágításba helyezik a hétköznapi tevékenységeket. Emberek, akik úgy segítenek, hogy közben maguk is jól érzik magukat, úgy szórakoznak, hogy közben másoknak is hasznára válnak. Vagy egyszerűen csak van egy újszerű gondolatuk. A világ tele van jó pofa dolgokkal. Én meg szemezgetek belőle.

Friss topikok

Linkblog

2011.11.11. 13:42 H. Orsi

Együtt lenni/tenni jó

Címkék: közösség alkotás kreativitás

Megint, immár hatodik alkalommal, remek hosszú hétvégét töltöttünk Szulokon.
Három éve még azt sem tudtam, hogy ez a kis falu egyáltalán létezik, mára meg életem egyik fontos helyszínévé vált. Évente kétszer itt gyűlünk össze néhányan, kreatívok, és osztjuk egymásnak a tudományunkat. Mert mindenkinek más az erőssége – van, aki profi gyöngyös, más klassz könyveket köt, vagy égethető gyurmából készít csodás mütyüröket. Néhány technikánál nem is a módszerek ismerete a fontos, csak a hely szelleme, ami alkotásra buzdít. Ilyen a kavicsfestés vagy a teatasak hajtogatás. De nemezeltünk is már, dekopázsoltunk, gravíroztunk, nádat fontunk – talán csak döglött elefántból rózsacsokrot nem készítettünk még. Mégis mindig akad valami új technika, vagy már ismert technika új alkalmazási módja, amivel bővíthetjük a tudásunkat.
Hozzá jókat beszélgetünk, nevetünk, eszünk, játszunk – és feltöltődünk néhány hétre energiával. Aztán már lehet is tervezgetni a következő találkozást.
Egyszerű fórumozásnak indult, mint annyi másik. Aztán az internetről kiléptünk a való világba, s mára már barátságok sűrű szövedéke alakult ki közöttünk.
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr23370667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása